I wish I could be more more and more patient .


Hatiku mungkin tidak mampu berkata tapi aku sendiri yang merasai lukanya . Hati yang tak tenang ~_~  Kalau versi orang kelantan kata * tak sedak hati lah :) Siapa pernah rasai ? Kalau aku , aku menangis . I'm so scary :( Takut terjadi sesuatu kepada orang tersayang laa . Satu malam ni , aku nangis nangis dan nangis . Besoknya still menangis :) at 9.45 am - Aku dapat berita buruk daripada MybabyDanial , Gergurl Mimi , Gergurl Rara dan Gergurl Eryn yang dapat membuatkan maruah aku jatuh dan boleh membuatkan aku clash dengan mybabyDanial . Kalau fikir-fikir balik , sebaik-baiknya aku clash dengan Danial . Aku kena pilih , antara aku clash dengan Danial dan aku sedih boleh jadi gila dan kedua aku still couple tapi aku terpaksa sabar  dengan PENGHINAAN , KEJIAN dan FITHNAHHAN walaupun aku tahu aku tak kuat . Aku takkan story aku dihina , dikeji dan difitnah macam mana . Yang penting yang teruk-teruk ! DIHINA DIKEJI DIFITNAH , siapa boleh bersabar ? okay , sumpah aku cakap aku CANNOT BE PATIENT ! but , i think i love him so much . I must patient . Maybe ia ujian :) Tak sangka lah kan , benda ni aku anggap dah tak der pape . I know i have made mistakes in mylife . I'M SO SORRY even ada yang sakit hati , tapi tiada sedikit hak untuk mereka menghina , mengeji dan menfitnah aku . Tiada perasaan kah aku ? maybe diorang fikir aku macam tuu -.- okay i know i'm bad , i accept that . Yes , bersabar :) Yeah , okay , yes , yeah , yeah , okay , yes , okay , i can , okay , yes . Seriously , i know i'm not perfect . Now , i'm trying to be a good person . Aku dah wearing scarf , slow slow . kuikuikui :) Quran , nak baca sampai habis . Aku tak nak tinggal solat ! Study macam mana ? please , aku wajib rajin . Just one more , about couple ? hmmm , i love him so much . Okay , aku dah tanya mama . Mama cakap , kalau nak couple boleh . tapi , syaratnya kena lebihkan study pada your love . Kalau nak bergayut tak boleh lama-lama , study kena lebih . HAHA :) Thanks btw mama . Now , i'm still wishing i could be more more and more patient dengan semua PENGHINAAN , KEJIAN dan FITNAH-FITNAH . Don't crying and don't forget family , gergurl generation , friends and babyDanial always still with me :)
WITH THE LOVE , yaya 

4 comments:

rara lolylala said...

saba jelah kak

Yaya Mohamad ♥ said...

Thanks dik <3

alieya said...

sometimes penghinaan ,kejian and cacian tuh akan membuatkan kite lagy matang ..utk sape yg buat mcm tu dkt yaya ,mybe org dngki dgn yaya .lgpun smua org prnah buat slh kn ?yaya jgn pkir sgt psl ape yg org nk ckp ,just pikir org yg syg yaya(fmily,bestie and bf) still ade di sisi yaya .

Yaya Mohamad ♥ said...

okay , Thanks dear dah bagi semangat dkt yaya . I love you :)